Wat zeggen anderen over het coachen met mijn  paarden?

“Ook een aanrader als je niks met paarden hebt!”

Nathalie

“Het paard leek heel doelgericht en uiteindelijk klopte het verbazingwekkend goed.”

Famke

Het was fijn om te merken dat een paard niet oordeelt, maar alleen maar mijzelf spiegelt.”

Jard

“Wat een heerlijke plek om met je eigen problemen, verdriet, pijn en uitdagingen aan de slag te gaan. Wieneke is zo intuïtief en haar paard vult haar daar zo goed in aan en vice versa. Zij gaven mij een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Veel inzicht gekregen en weer wat dingen kunnen verwerken of een plek kunnen geven. Ook een aanrader als je niets met paarden hebt. Wat je zelf soms niet kunt duiden of verwoorden, komt bij Wieneke en haar paard vanzelf naar boven. Het is echt een verrijkende ervaring.” -Nathalie-
“De sessie heeft mij mooie inzichten gegeven. Rust (soort van vrijheid/een prettige leegte), voelen, bewustwording en waarnemen. In deze sessie kon ik nog meer bij mijzelf komen en van mijn ik bewust worden. Wieneke wat een mooie match zijn jullie, dank jullie wel.” -Rianne-
Het was fijn om te horen en te merken dat een paard niet oordeelt, maar dat het puur naar het moment kijkt. Dat het niet opzettelijk kwetst, maar dat het alleen maar jezelf spiegelt.” -Jard-
“Door het werken met het paard kon ik beter mijn gedragspatronen zien. Bijvoorbeeld dat ik van anderen verwacht dat ze voor me zorgen en me troosten. Afgelopen week begreep ik daardoor ook opeens mijn frustratie van de laatste tijd over mijn relatie, dat ik meer behoefte heb aan aandacht en troost. Nu zie ik, dat op de momenten dat mijn vriend die niet geeft, ik dat nu zelf kan doen. En dat geeft veel rust.” -Jeanette-
“Ik vond het bijzonder dat het paard gewoon vrij rond liep, en een beetje aan het grazen was, maar dat er vanzelf momenten kwamen dat hij betrokken raakte in de sessie. Dat hij even naar me toe kwam. Zonder sturing van jou had hij toch een heel eigen rol en ik realiseer me nu weer dat dingen best losgelaten kunnen worden, zonder dat alles in de soep loopt of geen resultaat heeft.” -Monique-
“Door jouw uitleg bij het gedag van het paard kon ik begrijpen wat er gebeurde; hoe hij aanvoelde wat mijn stemming was en waarom hij daar zo op reageerde, waarom hij bepaalde dingen deed of liet zien. Zo werd het voor mij ook beter zichtbaar hoe ik onbewust op de mensen in mijn omgeving reageer, en zij op mij.” -Lude-
“De familieopstelling die we hebben onderzocht heeft me weer aan het denken gezet. Het paard nam toen ook het moment om wat neergezette ‘mensen’ en ‘emoties’ te verschuiven, het leek heel doelgericht, en uiteindelijk klopte het verbazingwekkend goed.” -Famke-
“Eigenlijk heb ik niks met paarden tot ik Nostradamus ontmoette, en ik bedoel dan écht mocht ontmoeten. Een mysterieus, groot indrukwekkend paard. Wat een vertrouwen gaf hij mij,  zo krachtig, open, eerlijk en teder. In de opstelling vond ik het zo grappig dat het lijkt alsof hij zich nergens mee bemoeit, alleen maar staat te grazen om vervolgens straight-on, duidelijk, doch met zachtheid mij met zijn neus richting de kruiwagen met mest duwde. ‘Shit happens’ leek hij te willen zeggen en dat mag ik dus gewoon voelen. Nostradamus bleef naast mij staan. Hij kan zich moeiteloos met je verbinden! Alsof hij de zwaarte droeg die ik voelde in mijn lijf. De behoefte om te gaan lopen ontstond en al lopende voelde ik de spanning uit mijn lichaam vloeien. Ongelooflijk wat een ontlading. Wat een prachtig prachtig paard!” Marijke-