Je hebt waarschijnlijk wel wat vragen. Hier alvast een antwoord op de meest gestelde. Staat die van jou er niet tussen, bel of mail me dan gerust.

 Hoeveel sessies heb je nodig?
Ik ga je geen gouden bergen beloven door te zeggen dat je klachten (of die van je kind) in een sessie over zijn. Maar als jij bereid bent in jezelf investeren garandeer ik je dat je na een of twee sessies al een groot verschil voelt en je

  • Je tot rust komt

  • Je meer energie krijgt

  • Je pijn vermindert

  • Je inspiratie voor je toekomst vindt

Een werkelijke verandering kost tijd, je van alles bewust worden kost tijd en je brein kunnen meenemen in die verandering kost zeker tijd.

Bij kinderen gaat het sneller omdat zij nog niet zo’n sterke ratio hebben. Je kunt dan uitgaan van vier sessies in totaal. Sommige kinderen hebben zelfs aan een of twee sessies genoeg.

Wat krijg je als je bij mij komt?
Je krijgt mijn jarenlange ervaring, een doeltreffende benadering van je probleem en mijn volledige aandacht, intuïtie, expertise en toewijding. Iedere sessie is uniek en tijdens mijn behandeling ben ik volledig  afgestemd op jou om zoveel mogelijk informatie op te vangen en die zo zuiver mogelijk te kunnen interpreteren.

Omdat dit zeer intensief is en ik een ieder dezelfde kwaliteit wil bieden die nodig is om werkelijk nieuwe inzichten te verkrijgen behandel ik maar een zeer beperkt aantal mensen op een dag. Dit heeft als gevolg dat ik een termijn van 48 uur hanteer voor het verzetten of annuleren van afspraken.

Hoe lang duurt een sessie?
Een standaardsessie duurt anderhalf uur. Zelf werk ik het liefst met die tijd zodat je wat aangeraakt wordt ook goed af kunt ronden. Je lichaam heeft tijd nodig om signalen af te geven en je brein heeft tijd nodig om ze op de juiste manier te interpreteren.

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Als je belt en ik kan niet opnemen spreek dan gerust op mijn voicemail in wanneer jij bereikbaar bent dan bel ik je zo snel mogelijk terug.  Mailen kan altijd.

Wieneke Timmermans

wienekecoacht@gmail.com

0645434498

 

En dan hier nog wat verplichte gegevens:

AGB code90-040403

IBAN NL66 RABO 0130461636

KvK 30273292

BTW-nr NL100663126.B01