Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek of stuur een e-mail

 

Wieneke Timmermans                                            

ma t/m zat 10.00u – 19.00u

06 – 454 344 98

wienekecoacht@gmail.com

Klaproos 11, Doorn

 

 

Veel gestelde vragen;

Wat krijg ik als ik bij jou kom?
Je krijgt mijn jarenlange ervaring, een doeltreffende benadering van je probleem en mijn volledige aandacht, intuïtie, expertise en toewijding. Iedere sessie is uniek en tijdens mijn behandeling ben ik volledig  afgestemd op jou om zoveel mogelijk informatie op te vangen en die zo zuiver mogelijk te kunnen interpreteren.

Omdat dit zeer intensief is en ik een ieder dezelfde kwaliteit wil bieden die nodig is om werkelijk nieuwe inzichten te verkrijgen behandel ik maar een zeer beperkt aantal mensen op een dag. Dit heeft als gevolg dat ik een termijn van 48 uur hanteer voor het verzetten of annuleren van afspraken.

Hoe lang duurt een sessie?
Een standaardsessie duurt anderhalf uur tot twee uur. Zelf werk ik het liefst met die tijd zodat je wat aangeraakt wordt ook goed af kunt ronden. Je lichaam heeft tijd nodig om signalen af te geven en je brein heeft tijd nodig om ze op de juiste manier te interpreteren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
De meeste issues zijn niet in een keer opgelost, je kunt dan ook uitgaan van vier sessies om mee te beginnen. Daarna kijken we samen of een vervolgtraject wenselijk is en met welke frequentie. Een werkelijke verandering kost tijd, je van alles bewust worden kost tijd en je brein kunnen meenemen in die verandering kost zeker tijd.

Het is een fascinerend en prachtig proces wat je gegarandeerd bevrijdt van heel veel ballast en er voor zorgt dat je ontspannen en gelukkig kunt zijn.

Hoe ben je bereikbaar?
Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Als je belt en ik kan niet opnemen spreek dan gerust op mijn voicemail in wanneer jij bereikbaar bent dan bel ik je zo snel mogelijk terug.  Mailen kan altijd, maar wil je snel een reactie dan is per telefoon het handigst

AGB code90-040403

IBAN NL66 RABO 0130461636

KvK 30273292

BTW-nr NL100663126.B01