Dus wil je

je eigen puzzel oplossen?

Zodat je je stabiel voelt, rust krijgt, inspiratie en plezier vindt?

je relatiepuzzel oplossen?

Zodat jullie helder krijgen waar de schoen wringt en wat jullie daar aan kunnen doen?

de puzzel voor je kind oplossen?

Zodat je kind niet meer bang, boos of verdrietig hoeft te zijn?

Je wilt natuurlijk weten wat dat kost

Dat snap ik. Geld kan een reden zijn om dit niet te doen. Maar wat is je geluk, je relatie of het geluk van je kind je waard?

Rust in je gevoelsleven kan tal van klachten voorkomen en zelfs genezen. Je wordt niet alleen gelukkiger, je bespaart ook kosten omdat je gezonder en productiever wordt. Iets waar we niet zo snel aan denken bij het leren omgaan met emoties.

Kies je voor een afspraak met mij, dan kies je gegarandeerd voor adequate hulp en een beter leven voor jezelf of je kind.

Je investering is €115,- 

Moet ik meteen beslissen of ik meerdere sessies wil?

Nee, hoor. Je komt gewoon een keer ervaren wat het voor je doet en als het nodig is kom je nog eens terug. We bespreken dan samen welke frequentie het best bij jouw klacht of kind past.

Hoe lang duurt een sessie?

Je bent anderhalf uur onder de pannen. We bekijken je probleem van kop tot staart. Geen losse eindjes. Je gaat een stuk lichter en helderder naar huis.

Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Als je belt en ik kan niet opnemen spreek dan gerust op mijn voicemail in wanneer jij bereikbaar bent dan bel ik je zo snel mogelijk terug.  Mailen kan altijd.

Wieneke Timmermans

wienekecoacht@gmail.com

0645434498

 

En dan hier nog wat verplichte gegevens:

AGB code90-040403

IBAN NL66 RABO 0130461636

KvK 30273292

BTW-nr NL100663126.B01