“Ik heb eindelijk mijn energie terug.” 

Na een lange periode van ziekte en scheiding was ik totaal uitgeput. Toen ik kennis maakte met Wieneke en haar paarden merkte ik pas hoe intens dat alles voor mij was. Ik kwam erachter dat ik heel veel op mijn gevoel doe en dat dat een kracht is in mijn vak. Daardoor kreeg ik weer veel meer energie.

Al jarenlang ben ik (onder)zoekende wie ik ben, welke plek ik heb, wat mijn roeping is, waarom ik hier ben… Vallend van de ene ‘verslaving’ in de andere, van de ene therapie in de andere, boeken gelezen, cursussen gevolgd. En ik bleef maar zoeken naar een soort wijsheid in mezelf. Nu ontdek ik door Wieneke en de paarden dat het mijn lichaam is dat me bij mijn innerlijk weten brengt. Doordat ik nog altijd gevangen zat in de aangeleerde keuzes vanuit mijn jeugd reageerde ik van daaruit op situaties in het hier en nu. Maar toen ik me dit dankzij Wieneke bewust werd leerde ik neutraal te zijn, zonder oordeel of conclusie. Daardoor voel ik me goed en helder.

Voor  mij begint alles in mijn leven op zijn plek te vallen. Ik mag mezelf laten zien, durf meer mijn talenten te tonen en op eigen benen te gaan staan. Ik geniet weer volop van mijn werk, kan daarin mijn passie leven en genieten van mijn opgroeiende kinderen.

Dankjewel Wieneke, Nos en Cienda voor jullie liefdevolle, krachtige, inspirerende, geduldige, aanwezige, aandachtige begeleiding!”

Marijke Fontijne – osteopathieburen.nl